Open Call & Replication Strategy

De fair og bæredygtige forretningsmodeller udviklet i C4B har et stort potentiale for replikation i hele Europa.

Konsortiet har udført en foreløbig analyse for at kortlægge potentielle mål for replikation for hver værdikædeanalyse i C4B. Denne analyse var baseret på fordelingen af tilgængelig biomasse i forskellige europæiske lande og/eller udviklingen af en specifik primær sektor i hele Europa. Replikerbarheden af C4B-forretningsmodellerne i andre regioner og forretningsmiljøer vil blive demonstreret ved at yde økonomisk støtte til tredjeparter, dvs. primærproducenter, akademiske forskere, startups, SMV’er, der vil teste anvendeligheden, skalerbarheden og replikerbarheden af C4B-forretningsmodellerne, gennem organiseringen af Open Call (OC), som bruges til at udvælge op til 8 projekter (dvs. anvendelsestilfælde).

Disse projekter vil gøre det muligt at teste og implementere de forretningsmodeller, der er udviklet af C4B, og lette accelerationen af udbredelsen af en bæredygtig europæisk bioøkonomi. De 8 anvendelsestilfælde vil blive evalueret af et udpeget panel af eksperter.

context

C4B Replicant potential.
Relevant countries for replication are shaded in blue.
Red pins indicated the locations of case studies.

Funded by the European Union

Finansierat av Europeiska unionen, enligt bidragsavtal N° 101135323. Åsikter och åsikter som uttrycks är dock endast författarnas och behöver inte nödvändigtvis återspegla Europeiska unionens eller REA:s åsikter. Varken Europeiska unionen eller beviljande myndighet kan hållas ansvarig för dem.